Innesäljare till IBC control

Vi söker en innesäljare till IBC control
IBC control säljer, producerar och lagerför ett komplett program för styrenheter till roterande värmeväxlare. Dessa säljer vi till kunder i stora delar av världen, direkt eller genom återförsäljare. Tillsammans med IBC automatic och IBC elinstallation, ingår IBC control i en familjeägd minikoncern med ett 50-tal anställda i Höganäs. Vi växer och vi vill utöka med en ny innesäljare.

Vad går jobbet ut på?
I rollen som innesäljare arbetar du främst med ordermottagning och fakturering av IBC controls egna produkter.
Arbetet innebär till stor del att hjälpa kunden till rätt produkt. Hos oss på IBC control, kommer du att arbeta tillsammans med två utesäljare och andra kollegor inom företaget för att ge kunden bästa service.

Är du rätt för tjänsten?
Du är som person trygg i dig själv och gillar att ha många olika kundkontakter
dagligen. Du är kommunikativ och anser dig därmed ha lätt för att lyssna, förklara och informera.

Det är också värdefullt att du har en god samarbetsförmåga, samtidigt som arbetet kräver att du är duktig på att uttrycka dig på svenska och engelska. Du bör ha erfarenhet av liknande arbete och ha bra kunskap om Officepaketet.  Teknisk kunskap är meriterande.

Vad kan IBC control erbjuda dig?
Vi erbjuder dig en spännande roll där du i första hand hjälper kunden med rätt produkter. Vi kommer att utbilda dig internt.

Vårt kontor finns i det attraktiva Höganäs i nordvästra Skåne. Vi lägger stor kraft på att våra anställda ska trivas och känna stolthet över att vara här. Vi är ett glatt gäng och har en god sammanhållning. Bland annat har vi goda friskvårdsförmåner och gör många andra aktiviteter som stärker oss som företag.

Tjänsten är på heltid med flextid.

Eventuella frågor om tjänsten ställs till Åsa Rosengren, personalansvarig på tel. 042-36 02 62.
Ansökan skickas till personal@ibc-group.se senast 31 mars.