Elektronikkonstruktör till IBC control

IBC control producerar och lagerför ett komplett program för styrenheter till roterande värmeväxlare. Tillsammans med IBC automatic och IBC elinstallation, ingår IBC control i en familjeägd minikoncern med ett 50-tal anställda i Höganäs.

Vad går jobbet ut på?
I rollen som elektronikkonstruktör arbetar du med IBC controls egna produkter.

Arbetet innebär till stor del utveckling från idé till färdig produkt. Utöver det, kommer du också att arbeta med testning och verifiering. En viktig del av arbetet är utvärdering av komponenter med hänsyn till funktion, kvalitet, ekonomi och tillgänglighet. Rollen innebär aktivt arbete med produkternas prestanda med fokus på kvalitet. 

Hos oss på IBC control kommer du att arbeta så väl självständigt som att ingå i ett härligt produktions- och försäljningsteam. Tjänsten är på heltid med flextid.

Är du rätt för tjänsten?
Det här arbetet passar dig som är noggrann, kvalitetsmedveten och ser utmaningen i att lösa komplexa problem. Vi ser gärna att du är elektronikingenjör med erfarenhet av elektronik och har minst 5 års arbetslivserfarenhet inom området. Är du civilingenjör eller motsvarande är det meriterande. Har du dessutom läst kurser inom kraftelektronik så är det väldigt positivt. Du får gärna ha arbetat med hårdvaruutveckling, testning och felsökning sedan tidigare. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vad kan IBC control erbjuda dig?
Vi erbjuder dig en spännande roll där du ansvarar för nya och befintliga styrenheter till roterande värmeväxlare. Vårt kontor finns i det attraktiva Höganäs.

Vi lägger stor kraft på att våra anställda ska trivas och känna stolthet över att vara här. Vi är ett glatt gäng och har en god sammanhållning. Bland annat har vi goda friskvårdsförmåner och gör många andra aktiviteter som stärker oss som företag.

Eventuella frågor om tjänsten ställs till Åsa Rosengren, personalansvarig på tel. 042-36 02 62. Ansökan skickas till personal@ibc-group.se senast 24 mars.